Historie bramborové polévky čtěte zajímavé informace

Historie bramborové polévky Správná bramborová polévka by měla být hustá a pestrá. Dominantou ovšem musí být stále brambory. Zahustit lze i rozkvedlaným vejcem, je možno přidat i petrželovou nať a lžíci smetany – vše … Více..

Gulášová polévka rady začátečníkům jen kvalitní suroviny

Bez kvalitních surovin nikdy nedosáhnete opravdu lahodné chuti pokrmu a o gulášové polévce to platí dvojnásob. Budete-li procházet různé recepty, zjistíte, že někteří autoři jsou schopni vyrobit gulášovou polévku ze surovin, které ty původní … Více..

Gulášová polévka Pardubický recept na gulášovku

Co kuchař, to vlastní recept na gulášovou polévku. Z původního základního receptu, který byl jednoduchý a obsahoval minimální množství ingrediencí, se vyvinula řada nejrůznějších variant a obměn. Zakládají se většinou na přidání dalších surovin. Fantazii … Více..